Engelsk avis: - Grujic enig med Liverpool om femårskontrakt

MIDTBANESJEF: Marko Grujic (til høyre) skal være veldig nær en overgang til Liverpool.

MIDTBANESJEF: Marko Grujic (til høyre) skal være veldig nær en overgang til Liverpool. Foto: Fiona Goodall (Afp)

Serber nærmer seg overgang.

21.12.15 21:31

Det er den engelske avisa Liverpool Echo, som holder til i Beatles-byen, som melder at det kun er formaliteter som gjenstår før 19-åringen Nemanja Grujic er klar for Liverpool.

Grujic var en viktig del av Serbias U20-landslag som vant VM i New Zealand i juni. Han har også vært fast på Røde Stjerne-laget denne sesongen, og har tidligere blitt sammenlignet med Chelseas midtbaneanker Nemanja Matic.

De røde skal ha blitt enige om en avtale på syv millioner euro med Røde Stjerne Beograd, men denne kan kuttes med en million da Liverpool kommer til å la Grujic spille ferdig sesongen med Røde Stjerne.

Avisen melder uansett at den serbiske juvelen flyr til Merseyside denne uken for å gjennomgå en medisinsk test med de røde før han skriver under på en femårskontrakt.

Den serbiske klubben skal også ha forhandlet frem en avtale som gjør at de får ti prosent av overgangssummen neste gang Grujic selges. Avisen melder også om at Jürgen Klopp skal personlig ha snakket med Grujic om en overgang, og at han derfor sa nei til klubber som Inter.

Nå kan det set ut til at det blir en overgang til Liverpool for den lovende midtbanespilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.