RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk avis: - Guardiola forteller Chelsea at de trenger ti spillere


ETTERTRAKTET: Pep Guardiola er et av Europas mest ønskede trenernavn.
ETTERTRAKTET: Pep Guardiola er et av Europas mest ønskede trenernavn. Foto: Ina Fassbender (Reuters)
Storhandel må gjøres for å friste spanjolen.

Det ble torsdag klart at José Mourinho er ferdig i Chelsea, og London-klubben har ikke ligget på latsiden hva angår å hente inn en erstatter. På den listen står Pep Guardiola.

Den spanske supertreneren vil etter alt å dømme bekrefte at han er ferdig Bayern München neste uke, og vil stå fritt til å velge og vrake av klubber i Europa til sommeren.

Den engelske avisa Daily Mail melder at om Guardiolas utvalgte klubb skal bli Chelsea så må de handle inn hele ti nye spillere. Det er tenkt at Guus Hiddink tar over Chelsea frem til sommeren og deretter ønsker de blå å hente inn Guardiola.

Et annet navn som visstnok repteres i gangene på Stamford Bridge er Diego Simeone. Atlético Madrid-manageren har imponert stort de siste sesongene, og Roman Abramovitsj skal følge nøye med.

Heller ikke han er altfor gira på å ta over Chelsea da han visstnok skal føle at det fort kan sverte ryktet hans, med tanke på hvor ofte managere sparkes fra stillingen i Chelsea.

Om Chelsea skulle ønske å ansette argentineren vil det koste dem over 200 millioner kroner i kompensasjon. Chelsea er dog ikke uerfarne med å betale store summer for trenerne sine.

Den hvite røyken har enda ikke steget ut fra Stamford Bridge hva angår deres nye hovedtrener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere