RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FLØRTER MED ENGLAND: Neymar innrømmer at han gjerne vil prøve seg i Premier League.
FLØRTER MED ENGLAND: Neymar innrømmer at han gjerne vil prøve seg i Premier League. Foto: David Davies (Pa Photos)

Engelsk avis: - Neymar innrømmer at han vil prøve seg i England

Sist oppdatert:
Den brasilianske superstjernen åpner for overgang.

De siste par årene har det vært knyttet mye spekulasjon rundt fremtiden til brasilianske Neymar. 25-åringen gjorde sitt for å dempe disse ved å signere en kontraktforlengelse med Barcelona frem til 2021.

Nå har Barcelonas nummer 11 likevel fått pulsen til å stige betraktelig i England ved å innrømme at han kan se for seg en fremtid på balløya.

- Jeg liker spillestilen der, og lagene. Og hvem vet? En dag skulle jeg kanskje ville likt å spille i England, sa Neymar i et intervju med engelske The Sun.

LES OGSÅ: Neymar kåret til den mest verdifulle spilleren i Europa

Klubber som Manchester United og Chelsea har tidligere blitt koblet med superstjernen. Selv nevner Neymar de to klubbene som to av de han følger i England.

- Jeg liker Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool. Dette er lagene som alltid er med og slåss i toppen, sa Neymar. I tillegg til storlagene er det en annen faktor som kan spille inn.

- I tillegg har du trenere på toppnivå i José Mourinho og Pep Guardiola. Dette er trenere som hvilken som helst spiller i verden ønsker å jobbe med, sa Neymar.

I Barcelona har Luis Enrique allerede bekreftet at han kommer til å gi seg i klubben etter denne sesongen. Til tross for dette kjemper Barcelona fortsatt om tre titler: La Liga, den spanske cupen og Champions League.

Et av lagene de fort kan møte i Champions League, dersom begge tar seg videre, er Leicester.

- I Premier League vet man aldri hvem som kommer til å vinne, eller hvem som blir mester. Det er alltid en overraskelse. Leicester er veldig gode, de hadde en fantastisk sesong i fjor og vi må vise dem respekt dersom vi møtes i Champions League, fortalte sambastjernen.

Skal man tro Neymars sjarmoffensiv kan det fort bli til at han møter Leicester også i Premier League. Det vil nok ta noen astronomiske summer for å lokke han til England, men Neymar har på nytt åpnet døren.

Han står med 14 scoringer og 23 målgivende denne sesongen for Barcelona, hvilket mange mener er for dårlig tatt hans vanvittige standarder i betraktning.

Denne uken er han likevel opptatt med å representere Brasil, som møter Uruguay og Paraguay i VM-kvalifiseringskamp. Neymar står med 50 scoringer i den legendarisk gule og grønne drakta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere