Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk avis: - Sánchez og Cazorla går glipp av Olympiakos-kampen

SKADE: Arsenal-trener Arsene Wenger (til venstre i bildet) må klare seg uten superstjernen Alexis Sánchez i den avgjørende Champions League-kampen mot Olympiakos.
SKADE: Arsenal-trener Arsene Wenger (til venstre i bildet) må klare seg uten superstjernen Alexis Sánchez i den avgjørende Champions League-kampen mot Olympiakos. Foto: Nigel French (Pa Photos)
To nøkkelspillere går glipp av Olympiakos-kampen

Det kan se ut til at Arsene Wenger må klare seg uten sin chilenske superstjerne Alexis Sánchez i den avgjørende Champions League-kampen mot Olympiakos 9.desember.

Det er den engelske avisa Daily Mirror som melder om at Sánchez er ute i tre uker etter at han forlot banen mot Norwich med en hamstring-skade.

Også Santi Cazorla ser ut til å gå glipp av turen til Hellas etter at hans kneskade fort kan vise seg å være av det alvorlige slaget. Samme avis melder at Arsenal fortsatt venter på resultatene av prøvene som ble gjort av Cazorlas kne etter søndagens kamp.

Med både Cazorla og Sánchez ute så forlenges Arsenals lange skadeliste. Fra før er spillere som Theo Walcott, Jack Wilshere og Francis Coquelin ute med skade.

Likevel er ikke alt bekmørkt for «The Gunners». Prøver av hofteskaden som Laurent Koscielny pådro seg søndag viste at skaden visstnok ikke er av det alvorlige slaget, og at franskmannen kan være tilbake i trening denne uken.

Arsenal møter Omar Elabellaouis Olympiakos i Champions League 9.desember. Der må Arsenal vinne med to mål om de skal å gå videre fra gruppespillet. Den oppgaven kan fort vise seg å bli enda vanskeligere uten Sánchez og Cazorla.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!