RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk avis: - United vil ha Bale, Neymar og Ronaldo


PÅ VEI TIL OLD TRAFFORD?: The Times melder at Manchester United ønsker å sikre seg en superstjerne og har siktet ut blant andre Neymar og Cristiano Ronaldo
PÅ VEI TIL OLD TRAFFORD?: The Times melder at Manchester United ønsker å sikre seg en superstjerne og har siktet ut blant andre Neymar og Cristiano Ronaldo Foto: Gerard Julien (Afp)
Ønsker superstjerne

Det er den engelske avisa The Times som fredag skriver at Manchester United jobber intenst med å sikre seg superstjerne-trioen, og at de ønsker en superstjerne på Old Trafford til neste sommer.

Avisa skriver også at United følger med på utviklingen til Bayern Münchens Robert Lewandowski og Tottenhams Harry Kane, men at det er Neymar, Ronaldo og Bale som er av høyest interesse.

Også Southamptons Sadio Mané skal stå på van Gaals ønskeliste, og United bydde rundt 250 millioner kroner for senegaleseren i sommer. Til tross for dette tror avisa at en avtale blir vanskelig å gjøre da Southampton ikke må selge.

Dette mener avisa at er et signal om United ønsker å satse på Louis van Gaal, til tross for Uniteds dårlige prestasjoner i Champions League. Nederlenderen har brukt over fire milliarder norske kroner på spillerkjøp siden sin ankomst sommeren 2014.

Likevel er de høye herrer på Old Trafford bekymret for at de største navnene i fotballverdenen heller vil spille i en divisjon som La Liga i Spania, fordi det er størrste sjanse for å score over 40 mål i en sesong der enn i Premier League.

Den viktigste drivkraften til Uniteds ønske om en superstjerne er den massive TV-avtalen i engelsk fotball på over 500 milliarder norske kroner. Dette skal være en av grunnene til at Uniteds eiere, Glazer-familien, ikke har noe i mot å bruke store summer på å rekruttere verdens beste spillere.

Så gjenstår det å se om United klarer å lokke de største navnene i verden til «The Theatre of Dreams».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere