Gå til sidens hovedinnhold

Engelsk avis: - Ole Gunnar Solskjær vil signere portugisisk superduo

Manchester United skal allerede være godt i gang med forberedelsene for neste sesong.

Ole Gunnar Solskjær skal være i gang med forberedelsene til neste sesong, og skal ha pekt seg ut to portugisere som potensielle forsterkninger for Manchester United til 2019/2020-sesongen.

Avisen London Evening Standard skriver at kristiansunderen ønsker å hente 19-åringen João Félix fra Benfica, og 24 år gamle Bruno Fernandes, som spiller for byrival Sporting Club.

De hevder videre at Fernandes og João Félix er to av Uniteds hovedprioriteter denne sommeren, og at klubben har ved flere anledninger sjekket mulighetene for å hente dem til Old Trafford. En avtale kan koste så mye som 150 millioner pund (rundt 1.7 milliarder kroner), skriver avisen.

Les mer: Onsdagens Premier League-rykter

Supertalent

Videre rapporterer avisen at Solskjær også ønsker å sikre seg 18-åringen Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, slik flere andre britiske medier har meldt, men at det gjenstår å se om United ønsker å bruke store summer på tenåringstalenter.

João Félix har slått igjennom i portugisisk fotball denne sesongen, og har også imponert i Europa League. Det har ledet til at unggutten har blitt tatt ut på det portugisiske landslaget.

Denne sesongen står han med 18 scoringer og 11 målgivende totalt for Benfica, og har av enkelte blitt omtalt som «den nye Cristiano Ronaldo».

Både Real Madrid, Manchester City og Juventus hevdes å ville signere unggutten, og uten Champions League-fotball er det usikkert om Solskjær og United får lokket supertalentet til Manchester.

Ifølge avisen så ønsker Solskjær uansett å bruke Champions League som lokkemiddel, ved å gjøre det klart at de to unge portugiserne kan være de som tar United tilbake inn i det gode selskap.

Flere på vei ut

Bruno Fernandes, på sin side, har vært i fyr og flamme for Sporting hele sesongen. Han har hele 28 mål og 16 målgivende denne sesongen for den portugisiske hovedstadsklubben.

London Evening Standard skriver videre at Solskjær ønsker å sikre seg to midtbanespillere i sommer for å erstatte Marouane Fellaini, som forlot United til fordel for kinesisk fotball i vinter, og Ander Herrera, som ventes å signere for PSG.

Avisen hevder å vite at Solskjær ønsker å sikre seg to midtbanespillere, en høyreback, en spiss og en angrepsspiller (kantspiller) i løpet av sommerens overgangsvindu.

Dette for å demme opp for at veteraner som Juan Mata og Antonio Valencia ser ut til å følge Herrera og Fellaini ut døra på Old Trafford etter inneværende sesong.

Kommentarer til denne saken