Gå til sidens hovedinnhold

Engelsk interesse for Vaagan Moen

Flere utenlandske klubber følger Brann-spilleren mot Kroatia.

Den engelske Championship-klubben Q.P.R. er én av flere utenlandske klubber som viser sin interesse for Petter Vaagan Moen, skriver TV 2 Sporten.

Brann-spilleren står uten kontrakt med bergenserne etter denne sesongen, og flere utenlandske klubber vil være til stede når Vaagan Moen etter all sannsynlighet spiller fra start i privatlandskampen mot Kroatia førstkommende tirsdag.

Forlenger ikke med Brann
26-åringen har bekreftet at han ikke kommer til å forlenge kontrakten med Brann. I stedet kan det bli opphold i utlandet for den tidligere Ham-Kam-spilleren.

- Ingenting er bedre reklame enn spill for et norsk landslag med suksess, sier Vaagan Moen til TV 2 Sporten.

- Klart jeg gjør meg noen tanker om fremtiden, men dem holder jeg for meg selv foreløpig.

Vaagan Moen kom til Brann fra Ham-Kam foran 2006-sesongen, og har til tider slitt med skadeproblemer og lite framgang på fotballbanen.

Denne sesongen har «Mjøsas Beckham» imidlertid blomstret for fullt, og står med tolv seriemål for Brann - selv om laget ikke har imponert nevneverdig i Tippeligaen.

Forandrer på laget
Q.P.R. er for øyeblikket suverene i toppen av tabellen på det nest høyeste nivået i England, med 26 poeng på sine ti første seriekamper. Laget er på vei opp mot høyeste nivå etter et drøyt tiår i dvale, der klubben blant annet spilte tre år på det tredje høyeste nivået tidlig på 2000-tallet.

Laget rykket ned fra Premier League i 1995-96-sesongen, etter å ha vært blant de ti beste lagene de tre foregående sesongene.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har varslet at han kommer til å gjøre flere endringer på laget som slo Kypros 2-1 på fredag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken