RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm/Scanpix

Engelsk presse takker Bolthof

Sist oppdatert:
- Hadde det ikke vært for Øyvind Bolthof, kunne det blitt en smertefull kveld for Newcastle, skriver engelske aviser etter onsdagens kamp mot Vålerenga.

Vålerenga imponerte de fleste, og presset det engelske topplaget over på defensiven i store deler av 1. omgang. Det mener også engelsk presse. «Alle» skriver at hvis det ikke hadde vært for den gavmilde VIF-keeperen, kunne det endt stygt.

- Kunne endt med smerte
- Hadde det ikke vært for keeperne, kunne det blitt en smertefull kveld for Newcastle. Shay Givens storspill betød at Newcastle overlevde til pause, mens Øyvind Bolthofs utilstrekkelighet sørget for at de tok ledelsen igjen like etter, skriver Independent.

- De kalde blikkene fra lagkameratene etter 0-1-scoringen, viste tydelig hva de mente om baklengsmålet, legger avisa til.

Gashi, Jalland og Brocken roses
Ellers roser Independent innsatsen til Jørgen Jalland og Ardian Gashi sentralt på midtbanen. The Sun på sin side trekker frem David Brocken som banens beste spiller.

- En outstanding prestasjon av en offensiv back, skriver avisa.

The Mirror fokuserer derimot utelukkende på Bolthofs tabber.

- Reprisene viste at det var urettferdig, men tabbe 1 var frisparket som ga Shearer sjansen til å lage 1-0. Tabbe 2 var at skuddet gikk inn. Tabbe 3 var at han heller ikke holdt 2-1-scoringen til Shola Ameobi, skriver The Mirror.

Får Bolthof ufortjent mye pepper? HVa synes du om kampen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere