Gå til sidens hovedinnhold

England gråter og raser

Englands sportslige stolthet ligger i ruiner etter at Tim Henman røk ut i Wimbledon. Sammen med David Beckham og to andre stjerner får han skylden.

Onsdag røk Tim Henman ut i Wimbledons kvartfinale. Briten tapte 7-6, 6-4, 6-2 for en 20 år gammel useedet kroat, Mario Ancic. Stakkars Henman våknet torsdag opp til krigsoverskrifter i engelsk presse.

The Sun var ikke nådig med tennishåpet som forsvant ut av Wimbledon onsdag.

Over hele forsiden fastslår de at Tim Henman er skyldig i å svikte engelske fans. Avisen viser ansiktene til Tim Henman, David Beckham, rugbystjernen Lawrence Dallaglio og cricketstjernen Michael Vaughan.

Ifølge The Sun er alle fire skyldig i å svikte sine engelske fans denne sommeren.

«Dim Tim's» tresettstap for en 20 år gammel «nobody» var kriminelt, fastslår The Sun. Henman bar en hel nasjons tennishåp med styrken til en overveldet mygg, fortsetter avisen.

Og kommer med følgende oppfordring til idrettsstjernene: Skjerp dere!

«Det viste seg at forventningene Henman og hans fans hadde nok en gang ble slått ut av virkeligheten onsdag kveld,» skriver The Guardian.

«Henman skulle lindre sårene etter de smertefulle nederlagene i fotball, rugby og cricket de siste ukene, men gikk i stedet i samme fotspor. Det kreves et utrolig godt OL for å løfte nasjonens sportsånd igjen,» skriver avisen videre.

- Mitt håp, ønske og mål var å vinne denne turneringen. Det var en massiv skuffelse, og det gjør mer og mer vondt for hvert år, konstaterte Henman selv etter nederlaget. Han har vært i kvartfinalen i Wimbledon åtte ganger, og i semifinalen fem ganger.

Men han har aldri vunnet turneringen. Nå tror de færreste briter at han noen gang vil klare det.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte