RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England innfører retningslinjer på landslaget

Sist oppdatert:
London (NTB): England er lei skandaler. På landslaget er det innført nye retningslinjer for hvordan spillerne skal oppføre seg.

Nylig ble John Terry utestengt i fire kamper av Englands fotballforbund (FA) på grunn av rasistiske bemerkninger mot Anton Ferdinand, mens Ashley Cole risikerer straff etter at han på Twitter kritiserte forbundets behandling av Chelsea-lagkameraten. Terry har gitt seg på landslaget på grunn av manglende støtte fra FA i rasismesaken.

Landslagskaptein Steven Gerrard ønsker at England-spillerne skal konsentrere seg om fotballen. Han mener det ikke lenger finnes noe unnskyldning for dårlig oppførsel med de nye retningslinjene, ifølge BBC.

- Vi må oppføre oss. Disse kampene er veldig viktige. Vi vil helst sitte her og svare på spørsmål om fotball. Spillerne er klar over det nå. Det handler om å konsentrere seg om å gjøre de rette tingene ute på banen, sier Gerrard.

England spiller borte mot Polen i VM-kvalifiseringen tirsdag. Gerrard og co. topper gruppe H med sju poeng på tre kamper. Polen har tatt fire poeng på to kamper. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere