Gå til sidens hovedinnhold

- England-jobben er ikke umulig

Roy Hodgson er smigret over å være en av kandidatene til å bli Englands landslagssjef.

Roy Hodgson har ikke vist seg som en god manager for toppklubber, noe han har vist i Liverpool, Inter Milan og Blackburn, som var en toppklubb da Hodgson styrte klubben i 1997.

For de mindre og mellomstore klubbene, har han imidlertid vist seg som en glitrende manager. Han tok Fulham til flere gode plasseringer i Premier League, samt én finale i Europa League,

Han reddet plassen for West Bromwich forrige sesong, og nå ligger laget overraskende omtrent midt på tabellen - 13 poeng unna QPR, som ligger under streken.

England-kandidat
Det har ført til at Hodgson har blitt nevnt som en kandidat til den ledige England-jobben. Tidligere styreformann i FA, Lord Triesman, har sagt at Hodgson burde bli den nye England-manageren.

Selv har Hodgson nektet å utelukke seg selv for jobben, men han har heller ikke lansert sitt kandidatur. Han mener imidlertid at jobben ikke er umulig.

- Jeg mener ikke at noen jobber er umulige. Hvis det alltid er sånn at hvis du er en suksess hvis du vinner VM eller EM, og en fiasko hvis du ikke gjør det, så legger du deg selv opp til mangel på suksess fordi det er mange trenere som ikke har vunnet de tingene og tusenvis som ikke har vunnet dem, sier Hodgson, ifølge The Guardian.

- Men England har vunnet en stor turnering - bare én, men det er likevel en - og vi jobber i en liga der fotballen er av svært høy kvalitet, og vi produserer spillere som de fleste vil anse som topp, europeisk standard. Så umulig? Nei, fortsetter WBA-manageren.

Vanskelig bortekamp
Roy Hodgson står uansett ovenfor en tøff utfordring når laget hans søndag møter Manchester United på bortebane.

WBA har imidlertid vunnet tre kamper på rad, og Hodgson mener United ikke vil ta let på oppgaven.

- Noen ganger kan man se at motstanderen tenker at dette ikke kommer til å bli spesielt vanskelig, og så presterer du over evne og overrasker dem. Det har vi mistet nå, sier Hodgson.

- Jeg tror ikke Fergusons lag forventer en lett kamp mot oss. Nå forbereder lag seg på potensielle tap mot oss, legger engelskmannen til.

Sir Alex Ferguson bekrefter at United er klar over oppgaven.

- West Brom er i god form nå. Vi respekterer det, sier Ferguson, ifølge The Guardian.

- Hodgson har alltid sine lag godt organisert. Han klarte ikke å vinne under hans tid i Liverpool, men noen ganger er timingen dårlig for visse jobber og det var dårlig timing for ham. Men du kan ikke bestride hans troverdighet, hans evner og den karrieren han har hatt, legger United-manageren til.

PS: Manchester United-West Bromwich starter 15.00. Du kan følge kampen minutt for minutt i vårt LIVE-system.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken