RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England på skolebenken

(AP/Scanpix)
Sven-Göran Eriksson har sendt England på skolebenken for å lære fotballreglene.

Det er så langt delt ut 25 og 290 gule kort i VM-sluttspillet i Tyskland. En del VM-trenere er naturlig nok litt bekymret for dette faktum når mesterskapet nærmer seg den avgjørende fasen.

Sven-Göran Eriksson har hentet inn to tidligere dommere for å forklare hans engelske lag hvordan de nye retningslinjene til Fifa bør tolkes.

- De snakket om de nye tolkningene av reglene. Toleransenivået når det gjelder taklinger er mye lavere i forhold til gule og røde kort, sier Eriksson til BBC.

England møter Portugal i kvartfinalen. To portugisere ble utvist og ytterliger fem fikk gult kort i åttedelsfinalen mot Nederland, en kamp Portugal for øvrig vant 1-0.

- Dommerne har vært veldig strenge, litt for strenge etter min mening. Men sånn er det, og det må vi forholde oss til. Det laget som innretter seg best, vil være det laget som vinner, sier Rio Ferdinand ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere