Gå til sidens hovedinnhold

England trente for fullt

Det engelske landslaget trente for fullt onsdag, til tross for ryktene om spillerboikott av EM-kvalifiseringsmatchen mot Tyrkia.

Landslagsspillerne skal ha hatt en avstemning om å gå til streik til støtte for å få inn Rio Ferdinand i troppen. Men onsdag var det lite som tydet på streik.

Da trente alle for fullt, bortsett fra Michael Owen – som fortsatt sliter med sin skade. Derimot var David Beckham med på alle øvelsene.

Det engelske fotballforbundet (FA) skal ha hatt et møte med de mest rutinerte i troppen, samt Manchester United-spillerne.

- Vi har hatt et par møter med et par av troppens eldste, samt med Manchester United-spillerne. Dette var veldig fruktbare møter. Spillerne ville selvsagt uttrykke sine meninger og syn på det som har skjedd. Og det var vi bare glade for å lytte til.

- Vi fikk også sjansen til å forklare vårt syn på saken, og hvorfor vi har handlet som vi har gjort. Det var aldri noe spørsmål – og det har David Beckham bedt meg om å understreke – at noen har truet med å forlate troppen, sier FAs markeds- og kommunikasjonsdirektør Paul Barber til FAs egen hjemmeside.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene