Gå til sidens hovedinnhold

Englands landslagssjef: - Rooney er ikke skadet

Søndag hevdet United noe helt annet.

Stikk i strid med hva Manchester United hevder, sier Englands landslagssjef, Roy Hodgson, at Wayne Rooney ikke er skadet.

- Det er vanskelig å avgjøre hvordan formen til spillere er med det blotte øyet, men jeg er helt sikker på at han ikke har noen fysisk skade, sa Hodgson, ifølge The Guardian, etter å ha sett United-spilleren på trening mandag, i forbindelse med Englands vennskapskamp mot Skottland onsdag.

Rooney sto over søndagens Community Shield-seier over Wigan, grunnet det United hevder er en skulderskade.

Hodgsons uttalelse fyrer opp under ryktene om at Rooney vil forlate Old Trafford før overgangsvinduet stenger. Både Chelsea og Arsenal ønsker seg United-stjernen.

På pressekonferansen etter at Community Shield-seieren var sikret, presiserte imidlertid David Moyes nok en gang at Rooney ikke er til salgs. United-manageren la også til at han ikke vil at sin egen nummer 10 skal spille onsdagens landskamp.

Hodgson vil det imidlertid annerledes.

- Etter at han ble skadet, har han ikke klart å trene like intensivt som han gjorde i dag, så vi må se det an. Han har fortalt meg at han har trent for seg selv en stund, mens klubblaget har spilt kamper. Det blir interessant å få tilbakemelding på hvordan dagens trening gikk. Jeg forventer at han sier at alt er bra og at han er klar for en ny trening i morgen.

Hodgson sier videre at han håper klubbsituasjonen snart avklares for Rooney.

- Det vil være det beste for både han og klubben, sier landslagstreneren.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?