Gå til sidens hovedinnhold

Englands nye filmstjerner

Øverst på salgslistene for DVD i England troner noen som er langt unna eventuelle Oscar-nominasjoner. Se hvem her.

Å klatre til toppen på salgslistene for DVD er ikke det enkleste man kan gjøre. I sterk kamp med Oscar-vinnere som The Aviator og Ray er det en film om noen magiske minutter i Istanbul som troner helt øverst på britiske salgslister.

DVD-filmen «Liverpool - Champions of Europe 2005» er den ubestride lederen. En DVD som inneholder alle målene fra alle kampene til Liverpool i sesongen som gikk, og selvfølgelig nok en stor spesial om triumfen i Champions League. Filmen har i England en utsalgspris på 18 pund, men steder som Play.com selger den for 13 pund inklusive porto - om det skulle være seg slik at noen nordmenn ønsker å legge sine hender på filmen.

Som seg hør og bør har filmen ekstramateriale. I all hovedsak er det et intervju med Rafael Benitez gjort av Liverpools egen TV-kanal bare minutter etter at de vant Champions League-finalen, men også intervjuer med Alonso, Carragher, Cisse og Gerrard er å finne på disken.

PS! Ligavinnerne Chelseas DVD ligger på en 14.plass på salgslistene, mens verken Arsenal, Everton eller Manchester United sine sesongfilmer er inne på topplisten.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken