RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

Englands verste tap på 25 år

Sist oppdatert:
Tre danske innbyttere slo de engelske verdensstjernene 4-1 i Parken i kveld. England har ikke gått på en så stor smell på 25 år.

Førsteomgangen var et gjesp, men etter hvilen dominerte dansk dynamitt.

Innbytterne Dennis Rommedahl og Michael Gravgaard senket engelskmennene sammen med Jon Dahl Tomasson, som gjorde 2-0. De tre målene kom i løpet av syv magiske minutter. Deretter reduserte Wayne Rooney, før en tredje dansk innbytter, Søren Larsen, puttet hjemmelagets fjerde i det 90. minuttet.

Owen innpå
Michael Owen erstattet Jermaine Defoe ved pause. Defoe kom til den største sjansen før hvilen, men keeper Thomas Sørensen berget skuddet fra straffehold.

Danskene har bare slått England i tre av 17 kamper, og gjestene har ikke gått på et større tap siden de røk 4-1 mot Wales i Wrexham i mai 1980.

Rooney best
Ifølge Reuters var Manchester Uniteds Wayne Rooney bortelagets bestemann. Rooney fikk ett mål annullert og kunne fått straffe i de første 45 minuttene.

Sjekk kampfakta her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere