RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enige med Chelsea om Lukaku

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Anderlecht bekrefter overgangen på sin hjemmeside.

Det belgiske stortalentet Romelu Lukaku har lenge vært et ettertraktet mann, til tross for at han fortsatt bare er 18 år.

Spissen har allerede rukket å spille 73 kamper for Anderlecht og spissen har scoret 33 mål for klubben. Flere vil det ikke bli med det første.

Anderlecht bekrefter lørdag på sine hjemmesider at de har kommet til enighet med Chelsea om en overgang for stortalentet. Klubben uttaler at overgangen vil bli gjennomført så lenge den medisinske testen blir bestått og spilleren blir enig med Chelsea om de personlige betingelsene.

Det er ikke kjent hvor mye Chelsea må ut med for Lukaku.

- Vi er lei oss for at Romelu forlater klubben, men avtalen er en vinn vinn-situasjon for spilleren og Anderlecht. VI ønsker ham lytte til reste av karrieren, sier daglig leder i klubben, Herman Van Holsbeeck.

Dermed tyder alt på Romelu Lukaku blir Chelsea-spiller i nær framtid. Fra før har Chelsea spisser som Didier Drogba, Fernando Torres, Nikolas Anelka og Daniel Sturridge, og det er ventet at en eller flere av disse forlater klubben.

Chelsea har også solgt Yuri Zhirkov til russiske Anzhi Makhachkala. Det er den russiske klubben som har bekreftet handelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere