RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enige om Saha-overgang

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United har kommet til enighet med Fulham om en overgangssum for storscoreren Louis Saha. Franskmannen blir klar for sin nye klubb i løpet av uken.

Dermed har United-manager Alex Ferguson sikret seg førstevalget på listen over nykommerne han ønsket seg mens transfervinduet er åpent i januar, til tross for den voldsomme motstanden han har møtt fra Fulham-manager Chris Coleman og klubbeier Mohamed Al Fayed.

- Klar om en uke
- Manchester United kan bekrefte at klubben har kommet til prinsipiell enighet med Fulham Football Club om overgang for Louis Saha, med forbehold i en del forutsetninger, heter det i en pressemelding fra klubben søndag kveld.

- Manchester United forventer at disse forutsetningene vil bli oppfylt i løpet av neste uke, og vil komme med en ny uttalelse når overgangen formelt er klar, heter det videre.

Ferguson har ønsket å forsterke angrepsrekken og ta vekk litt av det tunge presset som hviler på Ruud Van Nistelrooys skuldre.

Bråkete overgang
United har allerede fått avslått ett bud på Fulham-spissen, og sist uke sa Coleman at Fulham aldri ville la seg presse til å selge stjernespissen for 25 millioner pund.

Al Fayed gikk enda lengre, og sa at han var lut lei Fergusons forsøk på å få klubben hans til å gå i oppløsning. Al Fayed insisterte på at Saha ikke var til salgs, mens Fergie forsvarte seg med å si at United bare hadde gitt et lukket bud til Fulham og ikke kunne klandres for at budet ble kjent.

Ønskedrøm
Saha har på sin side i lengre tid uttrykt et sterkt ønske om å flytte på seg til Old Trafford, og benyttet tidligere i uken anledningen til å fyre av en bredside mot Fulham-ledelsen.

- Fulham er ikke rederlige. Ledelsen i klubben forandrer mening hele tiden. De sier de heller vil selge meg om seks måneder, men jeg er så lei av dem. Enten går jeg nå, eller blir jeg her til kontrakten min går ut i 2006, sa franskmannen.

- Hvis Fulham elsker meg så høyt får de holde ut ned meg ti to år til. Da vil jeg forlate dem uten at de får et rødt øre for meg.

Nå ser det likevel ut til at Saha får drømmen sin oppfylt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere