RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enige om Zlatan-overgang

Foto: GIUSEPPE CACACE (AFP)
Sist oppdatert:
Barcelona bekrefter. Nå er det opp til svensken.

Fredag meldte spanske medier at Zlatan Ibrahimovic skulle være så godt som klar for Barcelona. Nå har også klubbens president, Joan Laporta, gått ut og bekreftet at en overgang er på trappene.

– Klubbene er enig
Ifølge Aftonbladet skal de to klubbene være enig om en overgang for storscoreren, og nå skal det være opp til Zlatan å komme til enighet med katalanerne. Det avhenger også av at Samuel Eto’o blir enig med Inter om de personlige vilkårene.

– Klubbene er enige, så nå er det opp til spillerne. Enn så lenge er ingen ting avgjort. Byttet av de to spillerne er komplisert, og alt avhenger av om Ibrahimovic virkelig vil til Barcelona, og Eto’o virkelig vil til Inter, forteller Barca-sjefen på en pressekonferanse.

Ibrahimovic innrømmer at han er fristet av tilbudet.

– Om klubbene mener alvor, så er jeg interessert, sier Zlatan til journalister i Los Angeles.

Samtale med Eto'o
Laporta kunne videre fortelle at han har pratet med Samuel Eto’o om overgangen, men han ville ikke gå i detalj om hva resultatet av denne samtalen var.

– Jeg har sagt til Eto’o at alle i Inter, inkludert klubbens president, ser fram imot få ham inn i laget.

– Kommer Zlatan til Barcelona om Eto’o ikke vil til Inter?

– Det vet jeg ikke nå. Jeg kan bare si at vi er enige om en eventuell byttehandel. Alexander Hleb er nødvendigvis ikke med i handelen, men vi mener at det ville vært bra for ham å spille et år i en klubb som Inter, slik at han fikk kamptrening, sier Laporta ifølge Aftonbladet.

Maxwell på plass
Barcelona presenterte for øvrig sin siste signering på pressekonferansen fredag. Den brasilianske backen Maxwell, som også er hentet fra Inter. 27-åringen kostet Barcelona rundt 47 millioner kroner.

En sum som kan øke til 53 millioner, om Maxwell gjør sine saker bra i Spania.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere