RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enighet om Kvisvik

(FOTO: ERLEND AAS/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Fredrikstad og Brann er enig om en overgang for Raymond Kvisvik allerede i sommer.

Fredrikstad Fotballklubb og Sportsklubben Brann har kommet til enighet om kjøp av Raymond Kvisvik for overgang pr. 05.07.2005, heter det i en felles pressemelding som ble sendt ut i ettermiddag.

Overgangssummen er ikke kjent.

Overgangen betinger at FFK og Raymond Kvisvik blir enige om spillerens personlige betingelser. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer er det imidlertid liten grunn til å tro at Kvisvik ikke kommer til enighet med Fredrikstad.

Dermed er det slutt på uker med spekulasjoner om Kvisviks fotballfremtid.

Avtalen innebærer at Kvisvik spiller i Brann ut vårsesongen, det vil si i ytterligere to kamper. 30-åringen fra Greåker avslutter Brann-karrieren hjemme på Stadion mot Ham-Kam 3. juli.

- Dette er både en gledens og sorgens dag for Brann. En gledens dag fordi vi har sikret oss et av norsk fotballs største talenter, men en trist dag fordi vi dessverre mister en av våre største profiler de siste årene sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen til Branns hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere