RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enkel seier for håndballherrene

Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)
Seks dager før første VM-kamp er håndballgutta omsider i rute.

SVEITS - NORGE 28-36:

I den nest siste kampen før Håndball-VM i Sverige kommende uke, vant Norge 36-28 over hjemmenasjonen i Yellow Cup i Sveits på lørdag.

Det norske laget la grunnlaget for seieren med et nesten toppet lag i den første omgangen, og gikk til pause med en komfortabel sjumålsledelse med 17-10 over laget som ikke klarte å kvalifisere seg til VM.

Etter hvilen fortsatte det norske kjøret, og midtveis i omgangen ledet Norge med ti mål. Mot slutten av kampen fikk imidlertid Sveits bli med på målshowet, og det endte altså til slutt med en åttemålsseier.

Det betyr at Norge har vunnet begge sine to første kamper i turneringen i Sveits, etter 36-33 over Slovenia i første kamp på fredag. Siste kamp i turneringen spilles mot Romania på søndag. Rumenerne har tapt begge sine kamper så langt i turneringen.

Før turneringen gikk de norske guttene på to tap mot Sverige og svake Brasil.

Norge innleder VM-sluttspillet i Sverige mot Japan førstkommende fredag, i gruppen som også består av Østerrike, Brasil, Ungarn og Island.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere