Gå til sidens hovedinnhold

Enkelt for topplagene

Det var topp mot bunn i UPC-ligaen tirsdag. Og bunnlagene møtte overmakten.

Serieleder Trondheim tok imot nestjumbo Comet hjemme i Leangen Ishall og måtte slite mer for poengene enn de hadde ventet.

De måtte vente helt til siste periode før de avgjorde kampen. Bjørn Anders Dahl og Inge Stokvik scoret målene som gjorde at det ble 4-1 til trønderne.

Mark Bell scoret det første målet og la opp til Nick Smiths 2-0-mål. Kim Korhonen scoret for Comet.

I Bergen så holdt UPC-ligaens svakeste lag følge med Vålerenga i en periode. Det sto 3-3 ved første pause etter at Bohuslav Subr hadde scoret tre ganger for hjemmelaget.

- De scoret på de sjansene de hadde, så da ble det jevnt en stund. Men vi var aldri redde og til slutt ble det enkelt, sier trener Knut Jørgen Stubdal til TV 2 Nettavisen.

Men Vålerenga viste etter hvert at de holdt en helt annen klasse enn Bergen Flyers, og da samtlige 60 minutter var spilt, sto det 11-3 til gjestene.

- Det er stor nivåforskjell. Vi har fire rekker som alle produserer, mens Bergen er avhengig av at førsterekken deres gjør jobben. Det er nok der forskjellen ligger. At vi har en bredere stall, sier Stubdal.

I Stavanger ble hjemvendte Jari Kesti den store helten. Finnen scoret to mål da Storhamar ble sendt hjem med 3-4 i bagen.

TV 2 Nettavisen fulgte kveldens kamper direkte

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin