Skotten brukte bare 58 minutter på å knuse overraskelsesmannen Andrej Golubev, Kasakhstan med 6-1 6-1 i finalen. Det var 21-åringens 21 seier på de siste 23 kampene. Golubev er ranket som nummer 150 i verden, og var som ventet sjanseløs mot Murray.

- Jeg er veldig glad for seieren, og at jeg forsvarte tittelen fra i fjor. Andrej har spilt veldig godt denne uken, og jeg tror han har en god sjanse til å klatre godt opp på verdensrankingen, sier Murray til BBC.

Han satser nå for fullt i Paris Masters denne uka, der han har walkover i første runde. I andre runde møter han vinneren av Marco Baghdatis, Kypros og Sam Querrey, USA. Trolig står Juan Martin del Potro eller David Nalbandian for motstanden i en eventuell kvartfinale, før Rafael Nadal trolig blir motstanderen i semifinalen.

I en annen ATP-turnering, vant Roger Federer finalen på hjemmebane i Basel over David Nalbandian, Argentina med 6-3, 6-4. I den tredje ATP-turneringen som ble spilt i helgen, var det svenske Robin Söderling som gikk til topps. Han slo hjemmehåpet Julien Benneteau 6-3, 6-7(5), 6-1 i finalen i Lyon open.

Også på kvinnesiden ble det spilt to finaler søndag. Ana Ivanovic, Serbia vant finalen i Linz med 6-2, 6-1 over russiske Vera Zvonareva. Mens OL-vinner Elena Dementieva, Russland vant finalen i Luxembourg med 2-6, 6-3, 10-8 over det danske stortalentet Caroline Wozniacki.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).