Gå til sidens hovedinnhold

- Enkelte må gå i seg selv

Mossetrener Geir Bakke er lite fornøyd med at laget hans i praksis er ute av opprykkskampen i Adeccoligaen.

SKEID-MOSS 2-2. Ett poeng i dagens bortekamp betyr at mossekråkene ligger seks poeng bak Bodø/Glimt, som i øyeblikket innehar den superviktige kvalifiseringsplassen. Med tre kamper igjen å spille er det med andre ord mye som skal til for at de gule fra Østfold blir å se i Tippeligaen neste sesong.

Hovedtrener Geir Bakke er ikke i godt humør etter poengtapet søndag.

- Altfor dårlig
- Skeid er tøffere og mer presise enn oss i dag og blir det førende laget. De valgene som blir tatt under kampen, og egeninnsatsen er altfor dårlig, freser han overfor Moss Avis.

Men det startet bra for bortelaget. Simon Bræmer var mannen som satte inn 0-1 allerede etter ni minutter. På det tidspunktet var tippeligaspill fortsatt en drøm for Geir Bakke & co.

- Irriterende
Åtte minutter før pause utlignet derimot Kim Larsen for Skeid, før Mohammed Abdellaoue scoret for samme lag etter 53. minutter. Ti minutter senere utlignet Fabien Vidalon.

- Vi slipper inn altfor enkle mål om dagen, og vi kan ikke påberobe oss å være i toppen og å spille slik mot Skeid og Mandalskameratene, sier Bakke, før han fortsetter:

- Når vi er så nære å skape et eventyr i byen, er det rart at vi ikke klarer å yte mer. Og dette irriterer meg. Enkelte av spillerne må gå i seg selv etter denne kampen.

Alt om Adeccoligaen finner du her.

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff