Se høydepunktene i videovinduet øverst!

Nordmannen startet kampen godt i sin første opptreden i organisasjonen Ares, men fikk tidlig problemer mot danske Louis Glisman.

Glisman fikk tak i armen til Meek, og den norske MMA-fighteren måtte tappe ut etter en armbar, ett minutt og ett sekund ut i den første runden.

- Han gikk inn og skulle gi alt. Han ble tatt ned med en gang, og klarte ikke å komme tilbake. Dette gjør vondt å se på, sier Direktesport-kommentator Carl Magnus Fossum etter at tapet var et faktum.

- Jeg skulle gjerne gått inn i buret der nå og gitt han klem, og fortalt at dette går bra. Men dette er naturligvis veldig skuffende, etter så mye arbeid han har lagt ned, fortsetter Fossum.

Meeks motstander, Louis Gilman, vil etter all sannsynlighet få sjansen til å delta i verdens største MMA-organisasjon UFC etter seieren over nordmannen.

Har snakket om å legge opp

Det var knyttet store forventninger til Emil Meeks comeback, som sa til VG før kampen at han ville legge hanskene på hylla ved tap.

– Jeg har tenkt at dersom jeg taper denne kampen legger jeg opp, og har nok sagt det høyt også. Jeg skal ikke tape mot Glismann, så hvis det skjer er det enkelt å tenke at jeg ikke gidder dette mer, sa Meek til VG før kampen.

Samtidig melder samme avis at det kan gå mot ny kamp i samme organisasjon allerede i januar, hvis han bestemmer seg for å fortsette karrieren.

Sist gang Meek gikk kamp var i februar 2020, da hos den verdenskjente MMA-organisasjonen UFC.

Etter tre strake tap i UFC fikk til slutt Meek beskjed om at han ikke lenger skulle satses på i verdens mest kjente kamporganisasjon.