MOLDE - TROMSØ 3-0:

Kampen mellom Molde og Tromsø fikk kjenne på stormen som i disse dager herjer på store deler av Vestlandet. Kunstgressmatta på Aker Stadion ble rett og slett fylt opp av regnvann som gjorde det vanskelig å spille fotball. I tillegg blåste det kraftig.

Les: Dramatiske scener i norsk fotball: - Ikke ofte du ser det

Allerede tidlig i første omgang spredde frustrasjonen seg blant spillerne ute på kunstgresset. Tromsø-backen Lasse Nilsen viste tydelig hva han mente om forholdene, da han valgte å demonstrere store svømmetak på et tidspunkt hvor ballen var ute av spill.

I pausen av kampen måtte banemannskapet inn på banen og skuffe bort vann fra banen.

Se flere bilder fra kampen nederst i saken.

Ekspert reagerer

I TV 2s FotballXtra-studio mente Jesper Mathisen at søndagens kamp muligens burde blitt avbrutt som følge av værforholdene.

- Det regner og regner og regner i Molde. Der er det nesten litt komedie. Ballen er i ferd med å drukne. Det er ikke mulig å spille skikkelig fotball på denne banen. Hvis det fortsetter med dette regnværet, så er de nødt til å stoppe kampen. I dag er det ekstremt utpå der, uttalte sørlendingen.

Litt etter hadde regnet gitt seg noe, men banen var fremdeles kliss våt.

- I deler av banen er det nesten så man må ha på seg svømmebriller, for der er det rett og slett svømmebasseng, poengterte Mathisen.

Leke James scoret

Hjemmelagets første sjanse var et skudd fra Etzaz Hussain som smalt i tverrliggeren tidlig i kampen. Tromsø hadde på sin side en god mulighet etter en dødball etter 25 minutters spill, men headingen til Jostein Gundersen gikk utenfor.

Like før pause sendte Leke James hjemmelaget i føringen. Tromsø skulle klarere en corner, men headet ballen rett opp i luften, og videre inn på bakerste stolpe, hvor James enkelt satte ballen i mål.

- Det var vanskelig med vinden. Jeg løp mot der jeg trodde ballen var på vei. Forhåpentligvis kunne jeg nå den, og den kom fram, forteller James selv til Eurosport om scoringen.

I den andre omgangen la Mathis Bolly på til 2-0 etter en lekker kontring, før Etzaz Hussain fastsatte resultatet til 3-0.

Kampen kunne følges direkte i vårt livesystem.