Gå til sidens hovedinnhold

«Er dere Arsenal i forkledning»

Bradford er på vei til å detonere enda en cupbombe.

BRADFORD - ASTON VILLA 3-1:

League Two-klubben Bradford slo ut Arsenal i kvartfinalen og håpet å detonere enda en ligacupbombe da Aston Villa kom på besøk til Valley Parade tirsdag.

Oppgjøret skal avgjøres over to kamper, men laget fra nivå fire i England klarte å sette en real støkk i Premier League-stjernene fra Birmingham.

Nahki Wells, Rory McArdle og Carl Mchugh sørget for 3-1-seier - et resultat Villa-manager Paul Lambert neppe er spesielt godt fornøyd med.

For hjemmefansen på Valley Parade ble det nok en magisk cupkveld.

«Er dere Arsenal i forkledning?» sang Bradford-supporterne, som trolig ikke kunne tro sine egne øyne da enda et Premier League-lag ble sendt hjem med halen mellom beina.

- Veldig skuffende
Paul Lambert var en skuffet mann etter kampen, som ble avgjort av tre dødballscoringer fra vertene.

- Jeg er veldig skuffet over resultatet. Vi visste at det ville komme fra dødballer. Vi forsvarte oss ikke godt nok på disse, og det er det som koster oss. Det er en viktig del av spillet, og vi var ikke bra nok, sier Lambert til BBC.

Villa-sjefen mener imidlertid at det fremdeles er laget hans som er favoritt til å gå til finalen når laget får hjelp fra hjemmepublikummet på Villa Park om to uker.

- Det er bare pause. Vi har muligheten til å snu dette, og vi får se hva som skjer i neste kamp. Vi skal spille hjemme, med publikum bak oss og må gjøre det bedre enn vi gjorde i dag.

Felt av dødballer
Nahki Wellis ga hjemmelaget ledelsen etter at en retur fra et hjørnespark ble slått inn i boksen igjen. Den unge spissen gjorde ingen feil da sjansen bød seg og satte inn 1-0.

Også 2-0-målet kom etter at en corner hadde blitt klarert ut av boksen. Da Gary Jones svingte inn forsøk nummer to, var McArdle på første stolpe og headet ballen i mål.

Andreas Weimann reduserte for Villa, før Carl McHugh headet inn enda en corner og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Returoppgjøret spilles på Villa Park 22. januar.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken