Gå til sidens hovedinnhold

-Er desperat etter å gå videre

Ikke alle Premier League-klubbene sparer spillere i FA-cupen.

Aston Villa var i finalen i FA-cupen i 2000. Siden den gang har det vært stille rundt klubben til John Carew.

Men i år har manager Martin O'Neill større planer for klubben sin.

- Det er en turnering som betyr mye for meg. Jeg vokste opp med den og den er fortsatt viktig. Vi har ikke lyktes de siste årene, så det må vi gjøre noe med, sier O'Neill ifølge ESPN.

Stiller best mulig
Første utfordring blir Gillingham på søndag. Gillingham spiller til daglig i League Two, altså fjerde høyeste nivå i England. Det bør være lett match for Aston Villa, som er i ferd med å slå seg inn i topp fire i Premier League.

Men tro ikke at Martin O'Neill sparer spillere av den grunn.

- Jeg har snakket med spillergruppa og alle er innstilt på at vi skal gjøre det bra i denne turneringen. Selv kom jeg aldri lengre enn til kvartfinalen som spiller, så jeg ønsker å behandle turneringen med den respekten den fortjener. Jeg er i grunn desperat etter å komme videre, fortsetter O'Neill.

Tid for alt
For selv om Villa kjemper om suksess på flere fronter, er ikke O'Neill redd for å satse. Med knallhard kamp i ligaen, sekstendelsfinale i Uefa-cupen mot CSKA Moskva og nå FA-cup, ville nok de fleste managere vært fristet til å spare spillere. Men O'Neill ser ikke det problemet.

- Uefa-cupen spilles ikke før i slutten av februar og i ligaen har vi god flyt, så det bekymrer meg ikke, forteller 56-åringen.

Men han har ingen problemer med å forstå at andre klubber prioriterer annerledes.

- Tidligere var FA-cupen det største man kunne være med på. I disse dager er det Mesterligaen som er det store for de største klubbene, det er forståelig, sier O'Neill.

- Carew ikke ute for sesongen
Manageren tok seg også tid til å si litt om John Carews situasjon. Det har blitt spekulert den siste tiden om den norske spissen går glipp av resten av sesongen.

Det avkrefter O'Neill og sier at nordmannen viser framgang.

- Det går greit med John. Må han operere? Nei. Men han må ta det steg for steg, sier O´Neill, før han kommer med et lite stikk til Carews agent Per A. Flod, som var den som sa til norske medier at Carew kanskje var ute for resten av sesongen.

- Jeg foretrekker å høre på legen vår når det gjelder Johns helse, framfor Johns agent som bor i Norge. Så det er langt fra sant det agenten hans sier, avslutter O'Neill.

Kanskje kommer Carew tilbake til et lag som kjemper om trofeer på flere fronter. Da må i alle fall Gillingham slås søndag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken