RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det slutt for legenden?

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Det ble en svart kveld for «norske» Modo.

Modo – HV 71 4-6:

Etter en flott start på sesongen har det gått tyngre for Mats Zuccarello Aasen, Per Åge Skrøder og Modo. Laget seig nedover på tabellen og ligger nå på nedre halvdel.

Så kom nyheten om Peter Forsbergs comebackforsøk. Kunne dette løfte Modo?

Og resultatene bedret seg til en viss grad med legenden Forsberg på laget. Men superstjernen har selv sådd tvil om comebackforsøket kommer til å lykkes. Til det er foten hans for skjør.

- Ser halvmørkt ut
Men i tirsdagens oppgjør mot HV 71 hjemme i Swedbank Arena var Forsberg satt opp til å spille kampen.

Forsberg deltok på oppvarmingen, men så skjedde det flere har fryktet. «Foppa» kom aldri ut til kampen og det ble avholdt pressekonferanse i pausen i kampen. Der var det en nedslående beskjed det oppmøtte pressekorpset fikk høre. Foten til superstjernen har slått seg vrang igjen.

- Det er den samme skaden som før. Det ser ikke ut til at jeg kommer til å få den i orden igjen. Akkurat nå ser det halvmørkt ut, sa Forsberg i pausen.

Tung start
Dermed måtte Modo klare seg uten Forsberg og det kunne se ut til at spillerne lot seg prege av det som hadde skjedd. For selv om HV 71 kjemper i toppen og Modo ligger lavt på tabellen, åpnet Modo overraskende svakt.

0-3 etter et snaut kvarters spill i første periode er ingen god start på hjemmebane. Mattias Timander lyktes i å redusere til 1-3 før perioden var ferdigspilt.

Så startet andre periode med nok et mål til HV 71, men så våknet Modo. Først scoret Niklas Sundström etter 26.20 av kampen, på assist fra Per Åge Skrøder.

Deretter reduserte Per Svartvadet til 3-4 etter 31.11 og nok en gang var det en nordmann som bidro med assist. Denne gang var det Mats Zuccarello Aasen som var bidragsyter.

Håpet var tent for Modo. Men HV 71 skulle helle kaldt vann i årene nok en gang.

For laget som ligger som nummer tre på tabellen la på til 3-5 før andre periode var ferdigspilt. Og et stykke ut i tredje periode økte de nok en gang og det så vanskelig ut for et hardt prøvet Modo.

- Skal kjennes veldig bra
Likevel fikk de nok et lite håp da Per Åge Skrøder reduserte til 4-6 etter 53.20, men det ble ingen flere mål i kampen. Dermed gikk Modo på nok et sviende tap.

Tapet av Forsberg er nok likevel hakket verre, selv om han ikke har rukket å spille seg varm i trøyen ennå. For Modo må nå konsentrere seg om å berge plassen, framfor å kjempe om sluttspillplass.

I neste runde møter nemlig Modo Rögle som ligger på nedrykksplass, plassen under Modo. Taper Modo da, vil Rögle være bare tre poeng bak.

Og selv om Forsberg ikke vil utelukke at han returnerer denne sesongen, er han ikke positiv.

- Jeg har gjort alt jeg kan for å få orden og det ser ikke bra ut. Det skal kjennes veldig bra i lang tid før jeg gjør et nytt forsøk på å komme tilbake, avslutter Forsberg.

Dermed kan man ha sett det siste av en stor legende i ishockey.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere