RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette årets knockout?

Foto: Scanpix/Ap
Sist oppdatert:
Cung Le leverte varene på UFC-stevnet i Kina. Se video!

MMA-året 2012 har gitt oss spektakulære knockouter, som Edson Barbozas rundspark mot Terry Etim, og Ryan Jimmos rekordraske knockout mot Anthony Perosh.

Lørdag leverte Cung Le en ny kandidat til årets knockout da han sendte Rich Franklin i bakken allerede to minutter og femten sekunder ut i første runde i mellomvektkampen mellom de to veteranene i Macau.

- En drøm
Vietnameseren var en stor underdog i kampen mot amerikanske Franklin og var i ekstase da seieren og knockoutbonusen på 40.000 dollar var sikret.

- Det er som en drøm. Jeg så at han timet sparkene mine så jeg ventet på at han skulle slå og slengte en overhand med høyre - jeg var heldig og traff ham, sa Le til Fuel TV.

40-åringen var stolt over å headline det første UFC-stevnet på kinesisk jord.

- Det var et heldig slag. Jeg er utrolig takknemlig for å være her i Kina på det første UFC-stevnet her.

Opptur for Silva
I stevnets nest siste kamp møttes brasilianske Thiago Silva og Stanislav Nedkov fra Bulgaria.

Silva stakk av med seieren med en arm-triangle-choke 1.45 ut i den tredje runden og slo dermed tilbake etter tapet for Alexander Gustafsson i februar.

Brasilianeren fikk 40.000 i bonus for submission of the night, mens prisen for fight of the night gikk til Mac Danzig og Takanori Gomi.

Kommende helg er det duket for storkamp i UFC da den canadiske superstjernen Georges St-Pierre returnerer til oktagonet og møter Carlos Condit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere