RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump

Er dette årets pinligste fotballøyeblikk?

Sist oppdatert:
Snakk om å dumme seg ut.

Det var etter søndagens 2-1-seier at Barcelona kunne ta imot trofeet som er beviset på at katalanerne igjen er seriemestere i Spania.

Klubben tok kontroll i La Liga fra start denne sesongen og har holdt rivalene bra på avstand. med to runder igjen leder Barca med 13 poeng på Real Madrid.

Mens regnet falt tungt over Camp Nou var det som seg hør og bør kaptein Carles Puyol som fikk motta pokalen.

Veteranen ønsket imidlertid å ha med Eric Abidal på seremonien. Abidal har gjort comeback denne sesongen, etter å ha vunnet kampen mot kreft.

Abidal har ikke tatt noen avgjørelser på framtiden enda, men franskmannen kan nok nærme seg slutten som spiller i Barcelona.

Forvirret Song
Det var derfor en svært fin gest av kaptein Puyol.

Det hele ble imidlertid en smule flaut, spesielt for Alexander Song. Den tidligere Arsenal-spilleren så ut til å tro at det var han som skulle være med å løfte pokalen.

I det Puyol kommer mot Song og Abidal, som står ved siden av hverandre, tar Song et steg fram, smiler bredt og strekker armen mot pokalen som Puyol holder.

Se den omtalte episoden her:

Uttrykket på ansiktet til midtbanespilleren i det han oppfatter at det er Abidal dette gjelder, og ikke ham selv, kan knapt beskrives med ord.

Det er en blanding av overraskelse, forvirring og flauhet.

Puyol tok også med hovedtrener Tito Vilanova ut på banen for å løfte trofeet. Også han har kjempet kampen mot kreft den siste tiden.

Fra Arsenal
«Det er ikke Songs feil. Han lærte jo aldri i Arsenal hvordan man skal oppføre seg rundt sølvtøy», fleiper en bruker på Twitter om episoden som fort har blitt en hit på internett.

Episoden har selvfølgelig også blitt heftig omtalt i blant annet spanske og engleske aviser mandag, og på balløya brukes uttrykket «Epic Fail» om Songs mannøver.

Alex Song kom for øvrig til Barcelona fra Arsenal fjor sommer, men har fått begrenset med spilletid i den spanske storklubben.

Den defensive midtbanespilleren, som også kan figurere som midtstopper, kom til Arsenal i 2005, og spilte før det for den franske klubben Bastia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere