*Nettavisen* Sport.

Er dette Odds nye toppspiss?

I Tyskland blir han regnet som et supertalent. Nå skal Herve Christian Tchami prøve seg i Odd Grenland.

10.01.06 10:11

Amerikanske Aaron King og Nat Borchers har vist seg frem hos Odd Grenland den siste uka. Spissen King ble sendt hjem igjen uten kontraktsforslag, men Odd mener at Borchers er spilleren som skal erstatte Morten Fevang på midtstopperplass.

Samtidig fortsetter jakten på Olivier Occeans erstatter som spiss.

Kontrakt med Hamburg
Tirsdag får klubben besøk av Herve Christian Tchami. Ifølge Hamburgs nettsider skrev Tchami under for Hamburger SV som 16-åring. I Tyskland regnes han av flere som et ekspesjonelt talent. Kameruneren fyller 18 i februar, og Odd vil leie ham hvis han imponerer på trening. De håper at han skal ha kvalitetene til å fylle Olivier Occeans sko.

- Jeg er blitt fortalt at han skal være ekstremt rask og teknisk, og at han skal ha veldig store ferdigheter. Han skal være liten, men de store kvalitetene skal kompensere for den manglende høyden. Flere eksperter i Tyskland mener han har Bundesliga-potensial, sier Odd-trener Arne Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Herve Tchami er den yngste av tre brødre som alle har spilt fotball på høyeste nivå. Alphonse Tchami spilte sammen med Diego Maradona i Boca Juniors, mens Joel Tchami har spilt for Hertha Berlin i Bundesliga.

- Like god som Fevang
- Hvor god mener du Nat Borchers er?

- Han er like god som Morten Fevang. Han fikk to A-landskamper for USA i fjor, og spiller klokt. Han driver ikke med Cruyff-vendinger og slikt. Han blir en god erstatter for Fevang, sier Sandstø.

Odd er så å si enig om Borchers personlige betingelser, og forhandler nå med den amerikanske proffligaen om en overgang for 24-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.