RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud / Scanpix

Er dette så lurt, Ramovic?

Sist oppdatert:
Sogndal-spillerne ler av Lillestrøm-keeperens utsagn.

Søndag spiller Lillestrøm en såkalt sekspoengskamp når Sogndal venter på bortebane.

Med LSK-tap vil laget fra saftbygda ligge ett poeng bak Lillestrøm, men det kommer aldri i verden til å skje, skal man tro Sead Ramovic.

Selvsikker Ramovic
LSK-keeperen er nemlig særdeles selvsikker før møtet med Kenneth Udjus & co.

- Vi vil reise dit og prøve vårt beste. Hvis vi bare gir 50 prosent av hva vi kan, vil vi knuse dem. De bør be om at vi ikke er på vårt beste, for dette skal bli vanskelig for dem, sier Ramovic til LSKs hjemmesider.

Sogndal-spiss Ulrik Flo humrer når Nettavisen gjengir LSK-keeperens uttalelser.

- Vi vet hva Ramovic står for av utsagn. Å gå ut med den «attituden» slår som regel tilbake på ham selv, så det passer oss midt i blinken at han sier det, forteller Ulrik Flo til Nettavisen.

- Kjepphøye
23-åringen, som har notert seg for syv mål denne sesongen, tror det vil føles ekstra deilig om han scorer mot Ramovic på søndag.

- Noen er litt kjepphøye, og det hadde vært ekstra deilig med en seier og scoring nå, sier Flo.

Sogndal-forsvarer Gustav Valsvik støtter lagkamerat Flo i det. Han mener Ramovic undervurderer Sogndal.

- Han må få lov til å ha sin mening. Jeg føler vi var det klart beste laget da vi møtte dem på Åråsen, selv om de vant på slutten. Vi skal klare å hamle opp med Lillestrøm, sier Gustav Valsvik til Nettavisen.

- Nå blir det ekstra kjekt hvis vi vinner, legger han til.

Nettavisen fikk tak i Ramovic på telefon fredag kveld, og han står fast ved uttalelsene han gav til Lillestrøms hjemmesider.

- Er det noe galt i det? Vi drar jo ikke til Sogndal hvis vi ikke tror vi kan vinne. Jeg sitter for faen ikke på en buss i syv timer hver vei for å tape. Jeg har faktisk andre ting å bruke tiden min på, sier Ramovic til Nettavisen.

- Norges peneste lag
Intervjuet utvikler seg imidlertid raskt i en noe uventet retning når vi spør om hvor han tar selvtilliten fra.

- Vi har et godt lag, og alle på laget kunne vært modeller. Vi er Norges peneste lag. Selv skal jeg bli shampo-modell etter hvert, jeg som har så fint hår. Men det er den litt for store nesen min som gir meg sjarm, sier LSK-keeperen.

- Det er altså lettere å vinne fotballkamper hvis man er pen?

- Ja, for da våkner man opp med en god følelse og mye selvtillit, sier han.

- Hva tenker du om at Sogndal-spillerne tror uttalelsene dine kommer til å slå tilbake på deg selv?

- Det er et fritt land, og alle har rett til sin mening. Det gjør meg ingenting om de kommenterer tilbake, sånn er denne bransjen, sier LSK-keeperen.

- Norges kvinner heier på oss
Nettavisen prøver å spore intervjuet tilbake på fotballkampen som skal spilles på søndag, og hvor viktig den er for at Lillestrøm ikke skal havne i nedrykksstriden.

- Vi rykker ikke ned. Vi har nemlig alle Norges kvinner på vår side mot Sogndal. Norske kvinner vil se oss i Tippeligaen neste sesong siden vi er så pene, svarer Ramovic.

Frykter ikke LSK
De to Sogndal-gutta har uansett fått motivasjonen de trenger før møtet med LSKs stjernegalleri. Men i Sogndal lar de seg ikke skremme av LSKs mange signeringer denne sesongen.

- Lillestrøm har mange gode spillere og kjøpt en god del, men har ikke fungert som lag. Det er en del som ikke lever opp til potensialet sitt, det kan ha gått ut over selvtilliten. Det blir en viktig kamp, og det hadde vært veldig greit å sende Lillestrøm ned i sumpa. Jo flere lag der nede, jo større er sjansen for at vi holder oss, sier Flo.

Valsvik sitter igjen med samme inntrykk.

- De er et bra lag på papiret, men har ikke fått det helt ut. Vi gjorde en god hjemmekamp da vi slo Trømsø sist, og føler vi er i god form. Vi presterer mye bedre som lag, både defensivt og offensivt, sier Valsvik.

- Uansett vil alle kamper fremover bli cupfinaler for oss, avslutter Sogndal-stopperen.

Kampen mellom Sogndal og Lillestrøm spilles søndag klokken 18, og den kan du følge i vårt livesenter NaLive.

PS: Sead Ramovic har fortsatt ikke signert ny kontrakt med Lillestrøm. Da vi spurte han om fremtiden, svarte han slik:

- Tippeligaen elsker meg, så jeg blir nok værende i Norge. Jeg venter bare på noen som vil betale meg. Hvis alle Norges innbyggere gir én krone hver, blir jeg. Det er ikke mye å gi én krone hver, men fem millioner kroner er mye for meg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere