Gå til sidens hovedinnhold

Er du bedre enn Benitez?

Test dine evner som fotballmanager.

Nettavisens managerspill Managerleague blir stadig mer populært.

Ved årsskiftet hadde spillet over 37.000 aktive managere, og i snitt genererte spillet 1,1 millioner sidevisninger hver dag i 2008. Det er en oppgang på hele 150 prosent fra året før.

Managerleague er et virtuelt online-managerspill der spillerne kjemper om heder, ære og pokaler. Nye managere starter i laveste divisjon, og du kan velge om du vil spille i det norske eller internasjonale ligasystemet.

Prøv Managerleague her!

Managere fra hele verden
Managerleague er et norskutviklet spill, men du kan møte managere fra ca 90 land.

Laget ditt blir stadig bedre ved at du kjøper og selger spillere, trener enkeltspillere riktig, arrangerer treningsleirer, deltar i cuper osv.

Ved å bygge ut stadionet og skaffe deg sponsorer får du etter hvert nok penger til å kjøpe nye spillere.

Taktikken avgjør
Men det holder ikke å ha tipp-topp lag og fasiliteter dersom du ikke disponerer spillerstallen riktig og tar kloke taktiske valg.

Det gjeveste trofeet er den internasjonale Champions League-cupen, og vi kan love deg at det vil ta tid og mange nedturer før du i det hele tatt kan drømme om å nå et slikt mål.

Det kreves altså mye for å bli skikkelig god i Managerleaue. Men hvis du først blir hekta, kan vi love deg mye moro foran pc-skjermen eller mobiltelefonen.

Er du fersk som manager, kan det lønne seg å ta en titt på Managerleague-skolen.

Lykke til!

Prøv Managerleague her!

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp