RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er RBKs storhetstid over?

Sist oppdatert:
Ekspertene er uenige, men Rosenborg har hanglet mye mer enn normalt i år. Er storhetstiden over? Si din mening her.

Seriegullet ble sikret i siste minutt av serien, men faktum er uansett at RBK har vist sprekker denne sesongen. Kombinert med at spesielt Brann og Vålerenga har tatt store skritt fremover, lukter det et mulig tronskifte i norsk fotball.

- Ikke til å kjenne igjen
- Jeg kjenner ikke igjen det RBK driver med i dag, fra det dem har drevet med de siste 13 årene. Det gjør jeg ikke, sier TV 2s fotballekspert Bengt Eriksen.

- Før var det et mønsterbruk. Det var spillere som skulle bekle roller, og de kledde dem. I dag så kler de ikke rollene sine, fortsetter han.

Er RBKs storhetstid over
Nei, de er fortsatt best
Ja, andre lag har blitt bedre

Se resultat

- Den måten RBK har spilt fotball på tidligere - den eksisterer ikke lenger. Det ser ikke ut som om man helt vet hva man skal lete etter heller fordi nå har det tatt så lang tid uten at vi har sett den. Det er veldig trist, sier Dagbladets kommentator, Esten O. Sæther, til TV 2.

- De hadde ingen innstilling til kampen som fortalte meg at dette er profesjonelt godt nok. Jeg fikk noen assiosasjoner til tidlig 80-tall da landslagsspillere tok bilder av hverandre ute på stadion før kampen. Du fikk en følelse av at dette var en sånn turisttur, sier VGs Truls Dæhli.

Uenig
TV 2-ekspert og tidligere Rosenborg-spiller Mini blir oppgitt av uttalelsene.

- De spiller en kamp der de holdt på si ikke har noenting å spille for. De er slått ut, det har vært litt traurig i det siste og det har vært litt bråk. Så å si at RBK-epoken er over på grunn av kampen mot Arsenal - det blir helt feil, sier han.

Hva mener du? Diskuter saken her, og si din mening i meningsmålingen over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere