Etter to strålende sesongen i Tyskland, har det i år gått tyngre for Mohammed Abdellaoue. Skader og mangel på scoringer har ført den tidligere Vålerenga-spilleren fra å være en av Europas heteste spisser til benksliting.

Lørdag var nordmannen tilbake med scoring.

«Tippeliga-show»
27-åringen scoret nemlig Hannovers første mål i 2-1 seieren mot Wolfsburg. Dette var Abdellaoues femte mål i årets Bundesliga-sesong.

I fjorårssesongen scoret 27-åringen elleve mål, mens han sesongen før var sist på ballen ti ganger.

Etter kun 35 minutter ble det tyngre for Moa og resten av Hannover, da Sebastien Pocognoli ble den tjuende spilleren til å bli utvist i sin Budesliga-debut.

Utvisningen gjorde at Abdellaoue ble ofret, da Hannover trengte en ny forsvarsspiller. Han fikk dermed bare 37 minutter på banen.

Til tross for dette doblet Hannover ledelsen, takket være tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf.

Alexander Madlung reduserte for Wolfsburg, men laget med én mann mer maktet ikke å ta poeng.

Hannover befinner seg nå på niendeplass i den tyske Bundesliga.

Hedenstad og Nordtveit fra start
Det ble ingen mål i oppgjøret mellom Freiburg og Bayer Leverkusen, men det var likevel 22 spillere på banen.

En av dem het Vegar Eggen Hedenstad og kommer fra Elverum.

Den tidligere Stabæk-spilleren hadde god kontroll på sin venstreving, og var i tillegg med framover ved flere anledninger.

HTML EMBED

Håvard Nordtveit spilte hele hjemmekampen for Borussia Mönchengladbach og var en av banens beste spillere i 2-1-triumfen over Fortuna Düsseldorf.

Kampen mellom Augsburg og Schalke endte 0-0, mens Frankfurt slo Hoffenheim 2-1. Mainz tok en overbevisende 3-0-seier borte mot Greuther Furth.

Bayern München topper fortsatt tabellen, åtte poeng foran Bayer Leverkusen. Dortmund er på tredjeplass, ett poeng bak Leverkusen.