Gå til sidens hovedinnhold

Er Strømstad løsningen?

Mange er testet. Ingen har overbevist. Er Fredrik Strømstad løsningen på Åge Hareides store problem? Følg kveldens kamp fra kl 19.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Det er Åge Hareides problembarn nummer 1 - høyrekanten. TV 2 Nettavisen har selv nesten falt ut av tellingen, men et tosifret antall spillere er testet uten å overbevise på den norske høyrekanten. Nå går sjansen til Starts midtbanejuvel.

- Jeg satser på at jeg er løsningen, sier Strømstad til TV 2 Nettavisen.

Vel vitende om at spillere som Jan Derek Sørensen, Ardian Gashi, Hassan El Fakiri, Henning Hauger, Roger Risholt, Bengt Sæternes, Morten Gamst Pedersen, Petter Rudi, Thorstein Helstad, Jan Gunnar Solli, Alexander Ødegaard, Øyvind Storflor og Alex Valencia alle er prøvd de siste par årene.

- Jeg får stå på, og gjøre så godt jeg kan.Rollen er veldig lik den rollen jeg har i Start. Så jeg er vant til den. Dette blir gøy, sier han.

Og forklarer:

- Offensivt handler det å komme inn i banen - inn i mellomrom. Jeg skal også true bakrommet, men det handler mest om å komme inn i banen. Defensivt skal jeg inn i banen for å hjelpe Martin Andresen.

Det er faktisk ikke første gang han prøver seg som høyre midtbane på landslaget. Han hadde også rollen i 2. omgangen av bortekampen mot Tsjekkia i fjor høst, og da leverte Norge faktisk 45 meget gode minutter.

- Jeg har valgt kreative og ballsikre spillere på midtbanen. Paraguay er nemlig ikke et lag vi kan tåle balltap på balltap mot, fastslår Åge Hareide.

Se Strømstad og Norge direkte på FXTV her på på TV 2 Nettavisen , eller på TV 2 fra 19.00 onsdag.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken