RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: DENIS BALIBOUSE (reuters)

Er uflaksen over for RadioShack?

Sist oppdatert:
De uheldige RadioShack-kapteinene satser på knirkefritt Vuelta a Espana.

RadioShacks Tour de France stod ikke i stil med de høye forventningene mange hadde til laget som stilte til start med Janez Brajkovic, Chris Horner, Andreas Klöden og Levi Leipheimer. Underveis i rittet fikk samtlige fire kapteiner problemer med velt og skader.

Johan Bruyneel har nå tatt ut syv av de ni rytterne som skal kjøre Vuelta a España. To av de fire sammenlagtkanonene skal prøve lykken på ny i årets siste Grand Tour.

Sloveneren Janez Brajkovic og tyske Andreas Klöden er begge klare for treukersrittet i Spania.

Brajkovic røk ut med hodeskader på den femte etappen til Cap Fréhel, mens Klöden kastet inn håndkledet på den trettende etappen til Lourdes. Tyskerens problemer startet da han gikk i bakken på samme etappe som både Jurgen van den Broeck og Alexandre Vinokourov.

Duoen er del av et slagkraftig Team RadioShack i Vuelta a España. Spanjolene Haimar Zubeldia og Markel Irizar, som begge kjørte Tour de France, og portugiserne Sergio Paulinho, Tiago Machado og Nelson Oliveira er klare for rittet.

Vuelta a España starter 20. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere