RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erevik lei av tribunen

HAMMAMMET (TV 2 Nettavisen): Ole Erevik tjener til daglig sine euro i spansk håndball, og har god kjennskap til kveldens motstander. Blir det ikke spill mot Spania i kveld, blir keeperen skuffet.

Ole Erevik er inne i sin debutsesong i spanske Ademar Leon, og har imponert stort i en av verdens tøffeste ligaer. Da serien tok VM-pause, var det bare to målvakter som hadde høyere redningsprosent enn ham. Hans lagkamerat Jorge Martinez og Ciudad Reals danske supermålvakt Kasper Hvidt.

Strekk
En lei strekkskade holdt Erevik borte fra banen de siste to månedene før VM. Det har gjort at det har blitt lite spilletid i Tunisia. Siddisen har sittet de tre siste kampene på tribunen. Men mot Spania ønsker han å spille.

- Jeg har jo sett de aller fleste ganske mye. Jeg tror i hvert fall selv at jeg har sånn rimelig kontroll på dem. Men jeg har i hvert fall veldig lyst til å spille, og jeg er klar, sier Erevik til TV 2 Nettavisen.

Steinar Ege har storspilt i det norske målet i hele VM, og Sindre Walstad har stort sett sittet og sett på i de siste kampene. Men Erevik håper at hans kunnskaper om de spanske spillerne skal gjøre at han blir Eges makker mot Spania.

Skuffet
- Jeg forstår at det blir vanskelig å gjøre endringer i det laget som har spilt de siste kampene, men samtidig blir jeg veldig skuffet hvis jeg ikke får være med. Jeg føler i hvert fall at jeg har noe å bidra med, sier han.

En seier over Spania ville smakt ekstra godt for Erevik når han kommer tilbake til Leon etter VM.

- Når en spiller i Spania, så er det en ekstra motivasjon å få være med å slå dem, smiler han.

Men uansett om han er med i kveld eller ikke, så skal den informasjonen han sitter med om de spanske skytterne, deles med Ege og Walstad.

- Jeg skal uansett bidra, om jeg spiller eller ikke, lover han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere