RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erik Hagen klar for VIF

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
«Panzer» returnerer til Vålerenga.

VÅLERENGA - TROMSØ 0-0: Like før avspark av kveldens oppgjør mellom Vålerenga og Tromsø ble den tidligere VIF-stopperen meldt klar for retur til sin gamle klubb.

- Det var egentlig litt rørende. Det er godt å komme hjem og vite at de fortsatt setter pris på meg, sier Hagen selv til TV 2 Sporten etter hyllesten fra klanen da han ble presentert.

Forsvarskjempen forteller videre at timingen var god nå som han har unger og bikkje og alt som hører med å tenke på i tillegg.

Hagen blir spilleklar fra 1. august og har signert en kontrakt som går ut 2010-sesongen.

- En ledertype
- Vi har hele tiden sagt at vi ønsket Erik Hagen tilbake til Vålerenga så snart han ville spille i Norge igjen. Nå åpnet det seg en fin mulighet og vi har stått på en god periode for å få han klar igjen. Alle formaliteter er i orden og vi er meget godt fornøyde med denne signeringen, sier Aalbu til vif-fotball.no nå som overgangen er bekreftet.

Vålerengas manager, Martin Andresen, hadde følgende å si til vif-fotball.no om sin landslagskollega:

- Vi er veldig glade for at Erik kommer tilbake til Vålerenga og at han vil avslutte karrieren her hos oss. Erik er en ledertype på banen og en spiller jeg kjenner godt fra landslaget. Han er også en spiller Vålerenga som klubb kjenner godt fra før.

UEFA-cupmester
Erik Hagen kom til Vålerenga foran 2000-sesongen, sammen med sin tvillingbror Rune. I sine fire sesonger med klubben fikk Hagen med seg et cupgull i 2002 og et seriesølv i 2004 før han levde ut proffdrømmen i russiske Zenit St. Petersburg.

I Zenit spilte Hagen seg raskt inn på laget og opplevde stor suksess. I 2007 toppet Hagen karrieren med seriemesterskap og UEFA-cupsuksess med klubben.

Siden januar i år har Hagen vært på utlån i Premier League-klubben Wigan, men fikk svært lite spilletid av manager Steve Bruce.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere