RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erik og Eirik er løsningen

Tora var helt overlegen og vant med 60 meter i debuten på Momarken 4.11.08
Tora var helt overlegen og vant med 60 meter i debuten på Momarken 4.11.08 Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi setter vår lit til to rutinerte kusker i kveldens V65 på Bjerke.

Klikk her for Nettavisens V65-forslag

Nok engang formelig hopper vi i det og bankertipper to kapable damer i de to første løpene. Mot veldig overkommelig motstand tror vi det er god sjanse for å lykkes, og dermed har vi mye krutt å bruke i de resterende avdelingene.

Eirik order saken?
Allerede i V65-1 støter vi på 6 Case som er en fintstammet traver med bare fire løp på baken. Etter å ha galoppert seg bort i debuten har Super News-datteren gjort sine saker mer enn godkjent. I august i fjor ble to meget sterke annenplasser bak gode hester som Emilia B. og Pascal bokført før 5-åringen kom ut etter pause på Sørlandet rett før jul. Med sin faste makker Eirik Høitomt ved spakene ledet Case hele veien, og vant sprettlett på gode 18.6 full vei. Bellas Diva-datteren viste seg da god og stødig bak bilen, og mot klart overkommelig selskap tror vi landschampionen har kontroll på kveldens motstandere.

En ny stjerne fra Killingmo?
I den andre avdelingen er det nok en 5 årig hoppe med startnummer seks vi tyr til - og om Case er godtstammet er 6 Tora Stjerna enda "verre". Med norgesrekordholder Spikeld som far og ungheststjernen Dolly Stjerna som mor er genene virkelig i toppklasse.

Killingmo-traveren var da også enormt god i debuten da hun seilte unna og vant med halve oppløpet. At hun bare står med denne seieren etter syv starter skyldes ene og alene at hun har møtt svært gode hester. Stjerne Faks, Lille Grete og Hilton Borka ville vært kjempefavoritter i dette løpet, men i kveld støter ikke Tora på noen stjerner - for å si det mildt. Kun i autodebuten hvor hun var borte med galopp direkte har hoppa vært utenom trippelen, og i årsdebuten forrige torsdag gjorde hun nok et toppløp til sølv på sterke 29.8 full vei. Gode hingster som Mai Faksen og Tronstuelden kjempet om seieren i det løpet. I kveld møter Tora Stjerna kun medsøstre, og går ned minst en klasse. Vi har derfor meget stor tro på at dyktige Erik Killingmo loser den startraske damen feilfritt rundt Bjerkeovalen, og da skal det ikke være snakk om saken.

Innfrir våre to bankere har vi et godt håp om å løse onsdagsrebusen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag til hhv 120, 360 og 1000 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere