NEDERLAND - DANMARK 4-2:

I første omgang sendte Steven Bergwijn nederlenderne i føringen i Amsterdam, men få minutter senere utlignet Jannik Vestergaard for Danmark.

Så handlet det meste om Nederland frem til pause. Nathan Aké stanget vertene i føringen, før Memphis Depay økte ledelsen fra straffemerket.

I andre omgang kom kampens store øyeblikk etter at Christian Eriksen ble byttet inn i pausen. Omgangen hadde kun vart i to minutter før Eriksen scoret på flott vis i comebacket.

Eriksen har ikke spilt for Danmark siden han falt om med hjertestans under EM-kampen mot Finland på hjemmebane i Parken den 12. juni i fjor. Medisinsk behandling sørget for at Eriksen overlevde.

Hjemmetilskuerne på Johan Cruijff ArenA sørget for et spesielt øyeblikk da de jublet for Eriksens scoring.

- De hyller at en motstander scorer mål. Det kan vel omtrent ikke bli flottere, kommenterte TV 2s Simen Stamsø-Møller.

Bergwijn satte inn sin andre scoring på lekkert vis etter 71 minutter. Like etterpå var Eriksen farlig frempå med et flott skudd, men ballen traff stolpen.

Danmark er allerede klare for årets fotball-VM. I kvalifiseringen vant de gruppa foran Skottland med ni seiere på ti kamper. Danskene slapp kun inn tre mål.

I vinter signerte Christian Eriksen for den engelske Premier League-klubben Brentford. Hittil har han spilt tre kamper og notert seg for en målgivende pasning.

Tirsdag 29. mars spiller Danmark vennskapskamp mot Serbia i Parken.

LES OGSÅ: Stygg krasj: - Noe av det mest brutale jeg har sett