Gå til sidens hovedinnhold

Eriksen takker for støtten fra sykesengen

Christian Eriksen har lagt ut en melding i sosiale medier der han takker for hilsener fra hele verden og lover å heie på lagkameratene i EM-kampene som kommer.

Meldingen er de første ordene Eriksen deler offentlig siden han ble rammet av hjertestans og falt om i lørdagens EM-kamp mot Finland.

Eriksen ble berget av det medisinske teamet som var til stede i Parken, og han har det nå – etter forholdene – bra.

– En stor takk for alle deres søte og utrolige hilsener og meldinger fra verden over. Det betyr mye for meg og familien min, skriver han på Instagram.

– Jeg har det fint – etter forholdene. Jeg må fortsatt gjennom noen undersøkelser på sykehuset, men jeg føler meg OK. Nå skal jeg heie på guttene på Danmark-laget i de neste kampene. Spill for hele Danmark, fortsetter 29-åringen.

På bildet gir den danske fotballstjernen tommel opp.

På en pressekonferanse mandag snakket Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand igjen om Eriksen-dramaet. Han opplyste der at midtbanestjernen så de siste ti minuttene av Finland-kampen på TV fra sykesengen.

Danmark spiller sin neste EM-kamp mot Belgia torsdag. De tapte åpningskampen 0-1 mot Finland på svært dramatisk vis. Spillerne måtte gå på banen igjen under to timer etter at Eriksen ble rammet av hjertestans.

(©NTB)