RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eriksson: - Jeg er skuffet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Sven Göran Eriksson innrømmer han er skuffet over at han må klare seg uten Rio Ferdinand under lørdagens viktige kamp mot Tyrkia.

Itillegg til Ferdinand kan han risikere å måtte klare seg uten Michael Owen og har innkalt Darius Vassell som reserve.

Ferdinand risikerer i verste fall utestengelse i to år etter at han unnlot å møte til en offisiell dopingtest. United-spilleren hevder han glemte å møte opp fordi han var opptatt med flytting. Ferdinand møtte i stedet til dopingtest 36 timer senere - denne prøven var negativ. 24-åringen skal forklare seg for det engelske fotballforbundet 13. oktober.

FA lar ikke Sven-Göran Eriksson bruke Ferdinand i Englands avgjørende EM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia lørdag.

- Jeg er veldig lei meg for at han ikke ble med. Jeg er en fotballmanager og ønsker selvfølgelig å ha det beste laget, sier Svennis på en pressekonferanse tirsdag.

- Jeg har blitt fortalt at jeg er nødt til å akseptere det, Jeg vet ikke om det kunne blitt håndtert på en annen måte, legger han til ifølge SkySports. - Det er synd for England som et lag men det er en avgjørelse som har blitt tatt og jeg er nødt til å respektere det.

- Ingen kommentar

Svennis er oppgitt over den siste tids hendelser og nekter å kommentere den påståtte voldtektssaken som har figurert i de engelske avisene.

- Det som skjer med Rio Ferdinand er en ting, men det som skal ha skjedd i en annen sak, vet jeg ikke om annet enn det jeg har lest i avisene. Jeg kommenterer ingenting, sier Eriksson.

Om Owen sier han dette:

- Han er på benken, massasjebenken med doktoren og to massører og vi er ikke sikker på om han spiller eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere