RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eriksson hyller kong King

Foto: Reuters/Scanpix
Sven-Göran Eriksson var skuffet, men optimistisk etter tapet for Frankrike. Og han tok seg tid til å hylle Ledley King, kriseløsningen som var konge i midtforsvaret.

Ledley King har spilt mesteparten av årets sesong på Tottenhams midtbane. Da John Terry måtte melde forfall til kampen mot Frankrike på grunn av skade, valgte Eriksson å sette King inn i midtforsvaret.

Ingen grunn til å angre på det. King ruvet som en konge sammen med Sol Campbell.

- Ledley King var absolutt fantastisk. Han viste ikke nerver i det hele tatt, konstaterte Englands svenske landslagssjef etter matchen.

Eriksson mener spillerne hans gjorde en god jobb mot Frankrike.

- Vi spilte ekstremt godt mot verdens beste fotballag. Nå må vi heve hodene. Vi må vinne to kamper mot Sveits og Kroatia, og det tror jeg vi kan klare, sa Eriksson ifølge BBC Five Live.

Frankrike er umulig å ha kontroll på, med alle sine klassespillere og angrepsalternativ, mener Eriksson. Derfor er han tilfreds med hvor få sjanser Frankrike skapte.

- Vi trodde vi hadde vunnet kampen, og vi burde ha vunnet den. Men la oss håpe vi møter Frankrike 4. juli (finaledagen). Vi kan ikke ha uflaks bestandig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere