Gå til sidens hovedinnhold

Eriksson truer med å slutte

Englands trener, Sven-Göran Eriksson, vil vurdere å trekke seg fra jobben hvis England blir utestengt fra EM.

Svensken kom med trusselen søndag. Han frykter at engelske fotballpøbler vil skape trøbbel i neste lørdags kamp mot Tyrkia, og at bråket vil kunne ende med at England blir utestengt fra EM-sluttspillet.

- Jeg er stolt av jobben jeg har, men vet ikke hva jeg vil gjøre hvis England ikke kommer til EM. Det er ikke noe poeng i å reise rundt å studere spillere hvis man ikke får mulighet til å velge dem til et lag, sier Eriksson ifølge BBC.

- En utestengelse vil være en katastrofe – ikke bare for meg, men for spillerne, forbundet og fansen. Engelsk fotball fikk kjenne på kroppen hvordan det var å være utestengt fra europeisk fotball for noen år siden, og det var ikke bra for engelsk fotball, legger han til.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har ikke lagt skjul på at England risikerer å bli utestengt fra EM-sluttspillet hvis engelske fans fortsetter å skape kvalme. Før den avgjørende EM-kvalifiseringskampen i Tyrkia har England sagt nei til å motta billetter til sine fans, og bedt om at ingen reiser til Istanbul.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto