RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud (Scanpix)

Erlandsen: - For dårlig

Sist oppdatert:
Molde og Bodø/Glimt spilte ikke, da benyttet de andre topplagene i Adeccoligaen anledningen til å spille uavgjort.

Det ble bunnlagenes og middelhavsfarernes store dag i Adeccoligaen søndag. På Briskeby var HamKam skyhøye favoritter mot Løv-Ham, og kampen begynte da også oppskriftsmessig.

Tilbake
Oluwasegun Abiodun ga Hamar-laget ledelsen i det 26. minutt. En scoring som sikkert var ekstra deilig for 22-åringen etter en tung uke utenfor banen. Gjestene fra Bergen kom imidlertid tilbake, og fikk sin utligning ved Samir Saric etter 64 minutter. 1-1 betyr at HamKam topper 1. divisjon alene med 20 poeng, Molde og Bodø/Glimt hadde nemlig spillefri søndag.

- Dette var en kamp vi normalt skal vinne, men det maktet vi ikke i dag. Til det var prestasjonene på banen alt for dårlig, sier Kamma-trener Arne Erlandsen til Nettavisen.

Treneren var likevel fornøyd med målscorer Abiodun, som ble dømt til 45 dagers fengsel for drapstrusler tidligere denne uken:

- Han har en strålende scoring og spilte godt, men som lag sviktet vi i dag.

Bekymrer det deg at dere taper slike poeng mot antatt dårligere lag?

- Nei, denne sesongen kommer til å bli tøff og lang året gjennom. Når regnskapet skal gjøres opp tror jeg likevel de beste lagene ligger i toppen, sier Erlandsen.

Hengekamp
Bodø/Glimt spiller mot Molde i hengekampen 7. juli, og Erlandsen har ønskeresultatet klart:

- Vi får håpe det blir uavgjort.

Hønefoss og Moss spiller også førstkommende torsdag.

Se tabellen her.

Sogndal kunne klatre til andreplass på tabellen, men også de måtte nøye seg med poengdeling. Det så faktisk ut til å gå mot tap borte mot bunnlaget Mandalskameratene, MK ledet nemlig 2-0 en time ut i kampen. To mål fra evigunge Håvard Flo reddet stumpene for gjestene fra vest, men 2-2 er neppe et resultat Sogndal er fornøyd med.

Av de andre topplagene spilte Bryne 0-0 borte mot Konsvinger, mens Haugesund gikk på et overraskende 0-1-tap borte mot Tromsdalen. Nederlaget var Haugesunds første siden serieåpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere