Fungerende Manchester United-manager Michael Carrick og lagkaptein Harry Maguire møtte britiske medier mandag, foran tirsdagens Champions League-kamp borte mot Villarrael.

De to stilte til pressekonferanse om mesterligaduellen bare én dag etter at Ole Gunnar Solskjær måtte forlate managerjobben på Old Trafford.

Les også: Lyon-president raste etter skandalen: Truet med søksmål i direktesending

Begge beskrev et tungt siste døgn, og at det har vært tøft for dem og laget å ta innover seg at Solskjær mistet jobben.

Nordmøringens siste kamp som Manchester United-manager ble det forsmedelige 1-4-tapet på bortebane mot Joshua King og Watford i helga.

Maguire: - Vi har stor del av ansvaret

- Resultatet på lørdag var ikke godt nok. Resultatene i det siste har ikke vært gode nok, og dessverre måtte Ole betale dyrt for det. Som spillere må vi også ta vi en stor del av ansvaret for dette, sier Maguire på pressekonferansen.

- Vi har ikke vært gode nok, og det vet vi. Det har vi snakket om, og nå er vi nødt til å se framover, fortsetter han.

Manchester United-kapteinen avslører at Solskjær snakket ut med spillerne da han møtte dem på treningsfeltet søndag.

- Ole er en legende i denne klubben, og han kommer til å fortsette å være det.

- Det var en følelsesladd dag. Vi har enorm respekt for ham. Han sa han kommer til å heie på oss i alle fotballkamper, og det viser jo tydelig verdiene han har, mener Maguire.

Les også: Ronaldo med Solskjær-hyllest: - Et enestående menneske

Gode skussmål

Michael Carrick understreker at han har lært mye av Solskjær i tida han har jobbet som assistent for nordmannen.

- Gårsdagen var veldig emosjonell for meg og alle i klubben. Jeg har jobbet med Ole i tre år nå, og jeg har kjent ham enda lenger enn det. Det var tøft å se ham miste jobben, og man kunne tydelig se hvor mye Ole betydde for alle i klubben, poengterer Carrick, før han tilføyer:

- Vi og Ole forstår at resultater betyr alt i denne bransjen. Dessverre får man ikke alltid det man fortjener. Jeg vil si tusen takk til Ole på vegne av meg selv, støtteapparatet og spillerne. Det var en glede å jobbe med ham. Jeg ønsker ham lykke til videre.

Les også: Hevder Pochettino er frustrert: - Vil ta over Manchester United nå

40-åringen hevder ingen i klubben visste om at Solskjær var ferdig i klubben før søndag.

- Jeg fant ut om det på treningsfeltet i går. Jeg visste ingenting før det, og det tror jeg heller ikke noen andre gjorde. Ole var der allerede. Det ble ganske hektisk å lede treningen, snakke med spillerne og fortsette arbeidsdagen etter det.

Carrick brukte ellers mye av pressemøtet på å si at han ikke tenker langt framover i sin nye rolle som midlertidig manager.

Han gjentok flere ganger at kampen mot Villarreal i Spania er det han konsentrerer seg om nå. En seier kan være med på å sikre både avansement og en mulig gruppeseier i Champions Leagues gruppe F for begge klubbene.

PS: Manchester United møter Villarreal på Estadio de la Cerámica (tidligere kjent som El Madrigal) tirsdag klokka 18.45. Oppgjøret kan du følge direkte i Nettavisens livesenter.