*Nettavisen* Sport.

Espen Hoff slipper trøbbel

Foto: (Scanpix)

Han vil ikke skrive under på ny kontrakt, men Lyn vil likevel satse på Espen Hoff til siste slutt.

28.01.08 08:24

Det var ikke mye som gledet i fredagens treningskamp mellom Lyn og Strømsgodset. Drammenserne vant 2-1 i en svak fotballkamp, og Oslo-klubben kunne kun glede seg over to ting - reduseringsmålet til 1-2 og Teddy Bjarnasons første kamp i Lyn-drakta.

Espen Hoff var én av svært få spillere som fikk 90 minutter i kampen. Og 90 minutter vil han fortsatt få - selv om han ikke vil skrive under på ny kontrakt.

- Espen er en spiller vi kommer til å satse på uansett, sier Lyn-assistent Kent Bergersen til Nettavisen.

- Vi gjør ikke sånt i Lyn. Vi setter ikke en spiller på benken bare fordi han ikke vil skrive under ny kontrakt. Så lenge han er under kontrakt med oss så vil han satses på, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

To klare mangler
Hoff bekrefter overfor Nettavisen at det er uaktuelt å skrive under på noen ny Lyn-kontrakt nå, og det virker for Nettavisen som lite trolig at Hoff kommer til å skrive under senere også. Han er i alle fall krystallklar på at han vil spille for en klubb som kan kjempe om medaljer og spill i Europa. Hvert år. Etter fjorårets mange salg må Lyn trolig overgå seg selv hvis det skal skje på fast basis fremover med den spillerstallen klubben nå har.

Klubben ser ut til å ha et akutt behov for en spydspiss. I tillegg er det åpenbart at en midtbanespiller med Stefan Gislason-kvaliteter også hadde betydd mye. Teddy Bjarnason, nylig hentet fra Celtic, hadde en anonym debut, men viste klare tegn på at i alle fall grunnteknikken og spilleforståelsen er på plass.

- Er du bekymret, Espen Hoff?

- Bekymret? Etter denne treningskampen her? Nei. Denne kampen legger jeg ikke mye i. Vi trente to økter dagen før. Den siste sent på ettermiddagen. Men det er deilig å få løpt ordentlig i kamp også, ikke bare på trening, sier Hoff.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball
For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag