Espen jager nye jackpotkroner

Foto: Hesteguiden.com

Det er flotte forutsetninger under V64-løpene på Jägersro tirsdag kveld med drøye 1,2 mill ekstra i sekserpotten.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Norsk Rikstoto hviler ikke på laurbærene og tirsdag består menyen av V4 fra Solvalla, lunsjtrav fra Bjerke, V65 fra Momarken og ny jackpotomgang i V65-spillet fra Jägersro all den tid det ikke ble utbetaling for fire rette på Halmstad mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Og siden det ikke ble utbetaling på fire rette i Halmstad mandag kveld, blir det overført drøye 1,2 millioner kroner til sekserpotten i kveld og dermed svært gode betingelser igjen for spillerne.

En uthvilt Espen Edvardsen har studert kveldens V64-løp med lupe og byr på en forholdsvis klar banker og et svært spennende drag i V64-5.

Innleveringsfrister Jägersro
V64 kl. 19.10
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En riktig seiersmaskin!
5 Callela Loyalty har gjort det meste riktig så langt i karrieren. Hele 8 seire har det blitt på totalt mulige starter. Det er imponerende tall og gir en seiersprosent på over 50! Classic Response-sønnen var riktig fin på Jägersro i den siste starten. Han fikk et fint løp i tredje utvendig underveis, og når Peter Ingves dro ut i tredjespor på den siste langsiden skøyt Callela Loyalty fin fart. Han koblet enkelt grepet på dødens travende Runaway, og 5-åringen kom i mål med masse krefter igjen på lager.

Peter Ingves sa i seiersintervjuet etter løpet at Lähderkorpi traveren var totalt ukjørt, og at det var mye igjen på tanken. I kveld er ikke motstanden skremmende, og han har samtidig fått et veldig fint startspor. Vi ser ikke bort i fra at 5 Callela Loyalty sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen får nok Peter Ingves lov til å bestemme tempoet, og da skal det være snakk om en solid vinnersjanse.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Italienskfødt dynamitt!
8 Djali Boko er en meget bra traver, og blir klar favoritt i V64-5, men kusken varsler at han skal ta det rolig fra start og kjøre til slutt. Per Nordstrøm har utrolig gode unghester, og har kulleneren på hoppesiden Denim Boko i sin varetekt. Vi må dog varsle skarpt for 1 Regio som står med et latterlig lite grunnlag i forhold til sine konkurrenter i V64-5, men dette er snakk om en riktig blåser.

Dere kan selv gå inn og se på det siste løpet på Wolvega i Holland her: http://www.youtube.com/watch?v=2rXd2p3HpXc . Undertegnede er fullstendig klar over at motstanden er knallhard i V64-5 denne tirsdagskvelden, men når man ser på inntrykket 1 Regio leverer i dette løpet kan man ikke annet enn å bli imponert. Når Robin Bakker trykket på gasspedalen inn i den siste svingen sist, forsvinner han i fra konkurrentene til en overlegen seier. Ned oppløpet går det styggfort, og det er ingen tvil om at Varenne sønnen kan flytte på beina. Nå har han samtidig fått to løp i kroppen, og det skal normalt også ha gjort godt for den talentfulle 3-åringen. Mine kontakter i Holland sier også at dette er en hest som kretsen rundt forventer seg mye av på sikt. Man får veldig god odds på 1 Regio i kveld, og jeg syntes det er særdeles interessant.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.